top of page

BETINGELSER

Kundeservice

Kundeservice

.

Hvis du ønsker å sende oss en e-post klikk her. Vårt mål er å svare alle henvendelser innen 24 timer på hverdager.

Telefonservice er åpen hverdager mellom 10 - 16. Ring 911 72 082.

 

VILKÅR

 

Følgende vilkår gjelder for alle bestillinger av kunden på dette nettstedet . 
Som bruker av CASABORRELL NORWAY sin nettside eller ved å legge inn en ordre i   CASABORRELL NORWAY sin nettbutikk aksepterer kunden vilkårene som er nevnt nedenfor. Før det legges inn en bestilling, må kunden forsikre seg om å ha lest og forstått vilkårene. 

Når det gjøres en bestilling på   CASABORRELL NORWAY sitt nettsted, forsikrer kunden om at han eller hun er over 18 år. Kunder under 18 år må, om ønskelig av selger, vise et skriftlig brev med tillatelse til å foreta kjøp på nett. Kunden forplikter seg til å oppgi riktige betalings-, kontakt- og personlige opplysninger, og er ansvarlig for å gi oppdatert og nøyaktig informasjon til selger. 

Kunden er ansvarlig for at betalingsmidler (kredittkort, PayPal-konto etc) er hans/hennes egen eiendom, og at personen som foretar bestillingen har rettigheter til å bruke den bestemte betalingsmåten. Et debet/kredittkort eller bankkonto må ha tilstrekkelig dekning til å dekke det totale beløpet for bestillingen. Selger forbeholder seg retten til å sjekke kredittverdighet og betalingsinformasjon som er oppgitt før de leverer bestillingen CASABORRELL NORWAY er ikke forpliktet til å tilby hele spekteret av ulike betalingsmetoder for kunden. 

 CASABORRELL NORWAY er ikke ansvarlig for bestillinger gjort med falsk identifikasjon, ved hjelp av en annen kundes konto eller ved bruk av andre for uredelig opptreden. 

Retur

Retur og bytterett

 

Kunden kan returnere en ordre fra den datoen ordren legges inn og inntil 65 dager etter mottak av de bestilte varerene. Dersom det har gått 65 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte av varen. 

For å være kvalifisert for retur, må varen være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Den må være i originalemballasjen. 

Produkter som er bestilt med broderi kan ikke byttes eller returneres. Gratis- eller bonusprodukter byttes ikke. Dersom du likevel ønsker å returnere et slikt produkt, får du ikke økonomisk eller materiell kompensasjon for det. 

 

 

bottom of page